Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!

Pods

Home » Pods
Sorteer op:
Resultaten:

                               DE POD

 

 

WAT MOET IK WETEN VOOR HET KOPEN VAN EEN POD(SYSTEEM)? 

Een pod-systeem is een mini-vape met een voorgevulde cartridge - of cartridges die u kunt vullen - die de e-vloeistof bevat. Deze cartridge klikt vast in een kleine batterij die het apparaat van stroom voorziet. Pod-systemen worden ook wel vape-pods, mini-vapes, pod-vapes of pod-mods genoemd. Sommige hebben drukknop batterijen, terwijl andere automatisch zijn, wat betekent dat u er gewoon even hoeft te hijssen om ze van stroom te voorzien.

 

Er zijn twee soorten pod-mods

Navulbare pod-systemen: Deze staan ook bekend als open system vapes. Ze hebben lege pods die handmatig door de gebruiker worden bijgevuld. Ze stellen de gebruiker in staat om een breed scala aan smaken te ontdekken en te gebruiken.

Voorgevulde pod-systemen: Deze pods worden vapes met gesloten systeem genoemd omdat ze de gebruiker niet toestaan e-liquid bij te vullen. Hun pods worden geleverd met voorgevuld e-liquid van de fabrikant. Voorgevulde e-liauids zijn zowel voordelig als nadelig voor gebruikers. Met voorgevulde pods hoeft u zich geen zorgen te maken over het kiezen van smaken en het bijvullen van e-liquids, vooral als u nog niet bekend bent met vapen. Aan de andere kant zijn de smaken beperkt. Zodra het e-liquid in de pod is opgebruikt, moet u ook een vervanging kopen bij dezelfde fabrikant.

 

HOE WERKEN POD MODS?

Pod-mods gebruiken een "pod" in plaats van een tank of verstuiver zoals de traditionele e-sigaretten. De pod werkt op dezelfde manier als een tank en verstuiver. Het houdt het e-liquid vast en verdampt het. De damp wordt dan via het mondstuk naar je mond gestuurd. De pod bevat ongeveer 1 ml tot 2 ml e-liquid, hoewel sommige pods groter zijn, maar dat mag in Nederland niet verkocht worden.

Afgezien van de pod is de rest van het apparaat relatief vergelijkbaar met de standaard e-sigaret. De batterijcapaciteit van de meeste pod-vapes is tussen de 300 mAh en 1500 mAh. Sommige fabrikanten maken echter pod-systemen met een grotere batterijcapaciteit. Hoe lang de batterij van een pod-systeem werkt, hangt af van de manier waarop u deze gebruikt. Als je meerdere keren per dag dampt, loopt je batterij waarschijnlijk sneller leeg en moet je hem vaker opladen. Vergeet niet te wachten tot de batterij volledig is opgeladen als u een lange levensduur wilt hebben. Vape ook niet tijdens het opladen, anders riskeert u een explosie.

 

KAN IK NICOTINEZOUT E-LIQUIDS GEBRUIKEN IN VAPE PODS?

Als je direct stopt met roken, kan je nicotine verlangen groot zijn als je net begint met vapen. Met pod-mods kunt u e-liquids gebruiken die nicotinezouten bevatten. Dit helpt het ontwenningssyndroom te verlichten. Bovendien kunt u het nicotinegehalte geleidelijk verkleinen.

 

WAAROM NICOTINEZOUTEN?

Nic-zouten en pod-systemen werken goed samen. E-liquids met deze zouten worden beter verdampt van mond tot long (MTL), en pod-mods maken MTL-vapen mogelijk. Nicotinezouten hebben een hoog nicotinegehalte en e-liquids met deze zouten produceren weinig damp. Omdat pod-mods niet geweldig zijn in dampproductie, zijn ze de beste apparaten om Nic Salt e-liquids op te dampen.

Onmiddellijk na het stoppen met roken zult u merken dat u naar nicotine verlangt. Het is belangrijk op te merken dat e-liquids met een hoog nicotinevrij basisgehalte een harde keelhit veroorzaken. Nicotinezouten (Nic Salt) daarentegen zorgen voor een soepele en meer bevredigende keelhit wanneer ze sterk geconcentreerd zijn in e-liquids. E-liquids met Nic Salt gebruiken tot 59 mg / ml nicotinegehalte. Nicotinezouten werken goed in apparaten met een laag vermogen; daarom zijn ze perfect voor pod-mods.

 

IS GEEN HOGE NICOTINE-INHOUD SLECHT SINDS DAT IK STOP MET ROKEN?

Nic-zouten verschillen van freebase-nicotine doordat ze een zuur element hebben. Dit element houdt hun pH laag en daarom krijg je geen sterke keelhit als je e-liquid verdampt.

De nicotine en nic-zouten in e-liquids hebben niet de kankerverwekkende stoffen die worden aangetroffen in standaard nicotine voor sigaretten. Bovendien is er geen verbrandingselement nodig en produceert e-liquid nicotine geen teer.

 

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN POD-SYSTEMEN?

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van pod-vapes:

Discreet: Pod-systemen hebben een minimale dampproductie. Daarom zijn ze ideaal voor elke vaper die van vapen wil genieten zonder veel aandacht op zichzelf te vestigen. Ze zijn vooral nuttig als je op openbare plaatsen gaat vapen.

Betaalbaar: Hoewel de kosten van pod-systemen variëren, zijn ze goedkoper dan de meeste vape-apparaten op de markt.

Lekvrij: Dit is een van de meest indrukwekkende kenmerken van pod-mods. Andere vape-apparaten hebben de mogelijkheid om lekkende tanks, doppen die los laten en vloeistof door kleine openingen te laten sijpelen. Pod-systemen worden geleverd met voorgebouwde en wegwerppatronen met een lage kans op lekken.

Draagbaar en handig: Pod-systemen zijn klein en gemakkelijk mee te nemen. Een opvallende trend in vape-apparaten is dat ze steeds groter worden naarmate ze meer batterijen in hun body stoppen. Pod-mods blijven echter klein. Ook hoef je geen flessen e-liquids mee te nemen of op te slaan, omdat ze hun eigen vloeistof bewaren.

Makkelijk te gebruiken: In tegenstelling tot de meeste moderne vape-apparaten, zijn pod-systemen gemakkelijk te gebruiken voor een beginner. Wanneer het e-liquid leeg is, kun je ze gemakkelijk uit het batterijgedeelte halen.

Weinig onderhoud: Pod-mods zijn allemaal alles in één vape-apparaten, daarom hebben ze geen reiniging en ander onderhoud nodig wat boxmods wel nodig hebben.

 

Let op:

Wij adviseren u nooit te beginnen met roken! Nicotine is zeer verslavend en moeilijk vanaf te komen. Vapen is bedoeld voor mensen boven de achttien jaar, die een traditionele sigaretten verslaving hebben en een minder schadelijk alternatief zoeken om hiervan af te komen. De e-sigaret is hier immers voor uitgevonden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vaperoutlet

  • E-sigaretten en liquids

  • +31 (0)85 047 0366 / +31 (0)20 786 7960
  • [email protected]

  • kinkerstraat 152,
    1053EH amsterdam

  • Geopend: Maandag - Zaterdag 10:00 tot 20:00 Zondag 10:00 tot 18:00
Copyright 2021 Vaperoutlet
Cash iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius ING HomePay Klarna Pay Later Giropay EPS