Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!

Batterijen/Mods

Sorteer op:
Resultaten:

BATTERIJEN/MODS

 

Elke e-sigaret werkt op een mod. De mod is de batterij van de e-sigaret. De meeste mods worden geleverd met een ingebouwde accu. Ook zijn er mods verkrijgbaar waar nog geen batterijen in zitten. Hiervoor kunnen er speciale batterijen aangeschaft worden. Het voordeel hiervan is dat de batterijen ook extern opgeladen kunnen worden, zodat u meerdere batterijen kunt gebruiken. Deze soort mod is dus altijd een reserve batterij. Bekijk hier onze batterijen.

Tegenwoordig zijn er veel geavanceerde mods verkrijgbaar, waarbij er veel meer instellingen zijn dan alleen de wattage output van de mod. Denk aan bijvoorbeeld een puff counter (de e-sigaret houdt het gebruik bij voor wel 2 weken), het instellen van de hitte van de damp, kleuren van de display en nog veel meer opties. Ook zijn er e-sigaretten die werken met een drag optie (activeert de mod tijdens het inhaleren) of e-sigaretten die werken met slechts één knop voor aan/uit en fire om te inhaleren.

 

Let op:

Wij adviseren u nooit te beginnen met roken! Nicotine is zeer verslavend en moeilijk vanaf te komen. Vapen is bedoeld voor mensen boven de achttien jaar, die een traditionele sigaretten verslaving hebben en een minder schadelijk alternatief zoeken om hiervan af te komen. De e-sigaret is hier immers voor uitgevonden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vaperoutlet

  • E-sigaretten en liquids

  • +31 (0)85 047 0366 / +31 (0)20 786 7960
  • [email protected]

  • kinkerstraat 152,
    1053EH amsterdam

  • Geopend: Maandag - Zaterdag 10:00 tot 20:00 Zondag 10:00 tot 18:00
Copyright 2021 Vaperoutlet
Cash iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius ING HomePay Klarna Pay Later Giropay EPS