Om deze website te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Ben je ouder dan 18 jaar?

Je moet minimaal 18 jaar zijn om deze website te bezoeken!

IQOS

Sorteer op:
Resultaten:

IQOS Heets

€6,00
Uitverkocht

IQOS 3 Multi

€49,00
Uitverkocht

IQOS 3 DUO

€49,00
Uitverkocht

IQOS 2.4 Plus Kit

€39,00
Uitverkocht

IQOS

 

In 2017 heeft Philip Morris, bekend van de merken Marlboro, L&M en Chesterfield, een nieuwe manier van roken geïntroduceerd. Na jaren van ontwikkeling is het IQOS concept gelanceerd.

Dit revolutionaire concept werkt met Heat-Not-Burn-Technology. Dit zorgt ervoor dat er verhitting in plaats van verbranding van tabak plaats vindt. Hierdoor ontstaat er minder geur, geen vuur en geen as. Uw kleding ruikt niet meer naar rook en tevens heeft U geen rooksmaak die in de mond blijft hangen. 

Met IQOS rookt U geen reguliere tabak, maar speciale Heets sticks. Deze bestaan uit 100% samengeperste tabak met de kwaliteit die U van Philip Morris gewend bent. Er zijn 6 varianten: Bronze, Sienna, Amber, Yellow, Blue en Turquoise.

Er zijn op dit moment 4 IQOS modellen. De IQOS 2.4Plus heeft o.a. een trilfunctie en LED lampjes. De IQOS 3 Multi kan tot tien keer achter elkaar gebruikt worden zonder tussentijds op te laden. De IQOS 3 heeft een vernieuwd design en een verbeterde batterijcapaciteit. IQOS 3 is uitlopend, hiervoor komt IQOS 3 Duo op de markt. Deze versie laadt sneller op dan de IQOS 3 en heeft als grote voordeel dat er 2 Heets tabaksticks achter elkaar gebruikt kunnen worden zonder tussentijds op te laden.

IQOS gebruikt een innovatief verwarmingssysteem dat tabak verhit tot gecontroleerde temperaturen onder 350°C. Hierdoor komt nicotinedamp vrij, zonder dat de tabak verbrandt. Het resultaat? Minder geur en er is geen vuur of as.

Let op:

Wij adviseren u nooit te beginnen met roken! Nicotine is zeer verslavend en moeilijk vanaf te komen. Vapen is bedoeld voor mensen boven de achttien jaar, die een traditionele sigarettenverslaving hebben en een minder schadelijk alternatief zoeken om hiervan af te komen. De e-sigaret is hier immers voor uitgevonden

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vaperoutlet

  • E-sigaretten en liquids

  • +31 (0)85 047 0366 / +31 (0)20 786 7960
  • [email protected]

  • kinkerstraat 152,
    1053EH amsterdam

  • Geopend: Maandag - Zaterdag 10:00 tot 20:00 Zondag 10:00 tot 18:00
Copyright 2021 Vaperoutlet
Cash iDEAL PayPal Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking Belfius ING HomePay Klarna Pay Later Giropay EPS